Selalu duk dengan Resveratrol kan? Apa kebenda nye tuh. Bagus sangat ke ia?

(Baca SINI jugak)

Ok ebby nak kongsi supplement yang menjadi kegilaan ramai yang memang terbaik di antara supplement yang ada di pasaran kerana jeng jeng jeng

Jeng Jeng Jeng la sangat kan. He³ mestilah sebab tinggi dengan kandungan Resveratrol

[Vivix adalah tinggi dengan Resveratol]

Apa yang membuatkan Vivix yang berbeza dari semua produk-produk ini polifenol yang lain?

1. Terdapat lebih 3000  kajian saintifik pada kedua-dua bahan-bahan utama dalam Vivix yang diterbitkan(1800 pada Resveratrol & 1200 pada asid ellagic) berbanding segelintir untuk produk-produk lain di pasaran.

2. Resveratrol adalah satu-satunya polifenol yang telah ditunjukkan berupaya melambatkan proses penuaan dan menyebabkan, jangka hayat sihat yang lebih lama. Ini telah ditunjukkan dalam setiap organisma diuji, daripada yis untuk cacing untuk lalat buah-buahan untuk tikus.

3. polifenol dalam campuran polifenol menunggu paten Shaklee semuanya telah ditunjukkan untuk mengaktifkan anti-penuaan gen sama seperti Resveratrol. Itu tidak benar daripada polifenol yang terdapat dalam banyak daripada produk-produk lain di pasaran.

4. polifenol dalam campuran polifenol Shaklee adalah sepuluh kali lebih berkesan daripada Resveratrol sahaja menghalang pembentukan (AGE) zarah maju akhir glycation, satu mekanisme utama penuaan selular.

Hah acaner masih ragu² dengan kelebihan Vivix??

Tak yah ragu² kalau menunggu kita yang tua

Ebby share testimoni² di bawah yep!

Resveratrol, Vivix Shaklee, Testimoni Vivix,testimoni bell palsy
Testimoni Bell Palsy
Testimoni Keputihan
Testimoni Warga Emas
Testimoni Bersalin C-Sect Amal Vivix
Testimoni Ibu Berpantang
Testimoni Strok
Testimoni strok
Dan sebenarnya banyak lagi testimoni² lain yang ada.

Ouh apa, Nak beli vivix??

Mudah je boleh hubungi

Belian atas talian dengan menekan butang di bawah!

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

4 thoughts on “Vivix Tinggi Dengaan Resveratrol”
  1. bagusnya vivix ni.. patutlah ramai kawan-kawan yang pernah ambil vivix masa berpantang,kata vivix ni buat kulit diaorang semakin lawa kulit diaorang.. jauh sangat beza, kalau dia orang makan produk lain.. luka pun cepat je baik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *