Wallah…lamanya kan ebby x update blog, sori sori uols sampaikan ada yang call or mesej tanya “Salam, Maaf ya Pn Ebby masih jual Shaklee ke?”

Ebby masih bershaklee, kebetulan beberapa bulan ni ada masalah-masalah yang x dapat nak elak dari sebelum puasa sampailah dah setel raya. So, memang x menyempat nak open lappy or blog.

Btw seperti kawan-kawan tahu bulan Ogos ni bulan kelahiran B dan suami jugak 2 orang Puteri kami iaitu Nur Amira Auliya dan Nur Auni Addeena. Alhamdulillah umur ebby dan nak masuk 28 Tahun, suami 32 Tahun, 2 orang Puteri tu masing-masing 7 Tahun dan 3 Tahun.

Waah kejap je kan masa berlalu, anak bongsu buat masa terkini dah masuk 3 Tahun. Alhamdulillah.

Ok bulan ni Shaklee ada buat New Promotion, ada jugak buat Promotion Merdeka dan Campaign. Wow, bestnye. Mesti ramai yang tak sabar-sabar nak tahu kan?

Ok, Promosi pertama bulan ni ialah Love Omega Reward ha… apa tu..?

tengok slide bawah:

Promosi Shaklee Ogos, Promo Ogos, Omega Guard

wahh menarik tak? jeng jeng jeng, so kalau nak jimat kumpul-kumpul la order kat opis ke sesama family ke, nak lagi jimat?? meh whatsapp Ebby

lagi Promosi Merdeka sempena 60 Tahun Merdeka ni. Tadaaaa
Promosi Merdeka, Promosi Shaklee Merdeka, Promo Tumbler Coral, Vitamin C murah
wow, tengok tu harga SR Vita C+ jimat RM30+ uols. so, apa tunggu lagi daftar new membership tekan SINI pastu hubungi Ebby untuk ebby guide macam mana nak dapatkan dengan harga tersebut.

Last but not least!

Campaign bulan ni untuk kita-kita ni wahai wanita dan perempuan-perempuan cantik dan gojes. Ini best sangat-sangat. Kalau bulan lepas Campaign Love Your Men bulan ni Campaign Women Health untuk semua peringkat umur dan golongan.

Haa… best tak teruja tak ? so, apa tunggu lagi? contact Ebby sekarang tak yah susah-susan nak taip no dah kalau ada whatsapp tekan je SINI.
Ebby
ebby.shaklee@gmail.com
0129569686

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *