Ada 2 Golongan Keahlian Shaklee

Golongan 1⃣

▶ Kategori keahlian biasanya ada yang jadi ahli utk makan sendiri..
Yg ni diorg akan dapat bonus bila ada buat pembelian..
Biasanya dapat bonus dalam 5%.. ada juga yang boleh dalam 8%.. boleh dapat ratus2 gak la bonus tu..
Makan sendiri pun dapat bonus. Kira duit yg kita spend utk beli vitamin ni.. akan dpt semula.

Golongan 2⃣
▶ Ada yg join dan terus buat bisnes..
yang ni income unlimited.. rata² dpt 4 ke 5 angka..yg ni akan saya guide cara buat bisnes..

Ada yg dari golongan 1.. secara x sengaja.. mereka terjebak jasi golongan 2.. Meniaga tanpa sedar..camne tu? Mula² beli makan sendiri..
pastu mereka ceritakan benefit mereka dpt.. secara x sengaja..
kawan² kirim.. kawan dah rasa benefit.. cerita kat org lain..dan berkembang².. xsedar.. duit bonus masuk. .

Dr golongan 1.. boleh ubah ke golongan 2?

Boleh..

Kalau anda skrg golongan 1.. nak berubah ke golongan 2.. saya blh tlg guide..asal nak je..

PAKSA DIRI JADI KAYA

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *