Hampir semua orang menggunakan water filter kan sebab kita sedia maklum kualiti air yang kuar dari paip rumah kita. Kandungan klorin yang tinggi, ditambah lagi dengan bahan-bahan pencemaran yang lain. Di luar jugak terdapat banyak penapis-penapis air yang hanya memerlukan duit syiling dan boleh ditapis masuk terus ke botol. 

Adakah tahap kebersihan penapis air itu terjamin? Pernah tak terfikir yang berapa kali mesin tersebut di service? Ada cicak or tikus tak? ish seram pulak nak fikir dan ingat kan? 

Hari ni ebby nak bercerita tentang ‘Mobile Filter‘ yang boleh di bawa kemana sahaja. Pernah dengar tentang Get Clean Water Pitcher Shaklee?
Penapis yang korang dah pakai di rumah tu bukan tak bagus, dah sedia bagus tapi bila keluar dari rumah dah susah nak kena cari penapis-penapis yang ada di tepi-tepi kedai tu kan. Takkan nak kena bawak bekal air dari rumah atau pun nak beli air mineral kan. Pernah tak terdetik “alangkah bagusnya kalau water filter ni mobile, boleh bawak ke mana-mana“.

Yang sebenarnya, ada water filter yang boleh dibawa ke mana-mana. Get Clean Water Pitcher Shaklee merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air. Ia berupaya mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.
Get Clean Water Pitcher Shaklee

Get Clean Water Pitcher Shaklee merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok karbon yang boleh diisi semula. Jadi kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan. Setiap jag boleh menyimpan sehingga 1.5 liter air. Rasa air nya pun sedap. Halus je .
Kelebihan Get Clean Water Pitcher Shaklee

 • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. Disamping mengekalkan kandungan mineral air mineral yang sihat!
  Get Clean Water Pitcher ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air(Water Quality Association [WQA]) bahawa ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.
 • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!.
 • Disahkan dapat menuras 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan – dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
 • Sitem Penuras Jag Air berblok – Karbon Isian Semula yang pertama
Get Clean Water Pitcher Shaklee merupakan pilihan bijak kerana;
 • Hanya beberapa sen sahaja bagi seliter air.
 • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
 • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras – tidak memerlukan kuasa elektrik
 • Ringan dan mudah dibawa
 • Menjimatkan kos

  – Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean Water dapat memberikan air bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

 • Lebih banyak air bersih pada setiap masa

   Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80gelen) daripada setiap turasan yang mana ada dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda

 • Memelihara Alam Sekitar

  – Get Clean Water menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Berminat untuk mendapatkan dengan harga istimewa? Hubungi Ebby atau belian atas talian dengan menekan SINIBy EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *