Wow baca tajuk pon dah rasa seronok, apatah lagi kalau dapat rasa sendiri kan? Siapa je yang tak suka beli barang dan dapatkan cashback? Ni bukan je dapat murah (harga ahli) tapi siap dapat cashback 😱 cashback pulak bukan je boleh beli produk Shaklee tapi boleh je guna untuk beli barang lain.

Untuk pengetahuan semua, Shaklee tak bagi dalam bentuk voucher atau diskaun, tetapi Shaklee bagi dalam bentuk CASH, CASH tua pulak akan masuk dalam account bank kita sendiri dan terpulang lah kita nak guna untuk apa.

Cash Rebate Shaklee start from 5% to 21% sebenarnya lebih lagi🤗

Menarik kan? Tak tahu mana nak beli produk Shaklee? Daftar ahli Shaklee dan berpeluang jimat banyak siap dapat CASHBACK lagi

Kat mana nak beli Shaklee? Shaklee ada 7 Branch di seluruh Malaysia boleh tengok senarai Branch Shaklee sini. Atau boleh buat belian online sendiri tetapi daftar dulu keahlian SINI dan boleh layari laman sensawang Shaklee. Log in ID & Password dan terus boleh buat belian dengan harga ahli. Atau boleh hubungi Ebby.

We call that healthy opportunity! Daftar ahli sini!

Kenapa perlu memilih produk Shaklee?

Shaklee sangat diyakini kerana:

  • Shaklee sudah 100 tahun berada dalam pasaran dunia iaitu sejak tahun 1915 di mana Multivitamin pertama di dunia dihasilkan
  • Shaklee digunakan oleh para atlet Sukan Olimpik
  • Shaklee digunakan oleh angkasawan NASA
  • Shaklee publish melebihi 131 kajian saintifik yang di peer reviewed
  • Shaklee satu-satunya company yang mempunyai Landmark Study yang mana kajian ini dijalankan selama 20 tahun lamanya
  • Shaklee ada banyak patent untuk kesemua vitamin yang dikeluarkan.

Menarik kan? Jom Ebby share macam mana nak makan vitamin Shaklee percuma dengan Cash Rebate Shaklee ni.

Pertama sekali, anda mestilah berdaftar sebagai ahli Shaklee yang sah. Ada no keahlian Shaklee sendiri. Bagi yang belum ada no ID sendiri klik SINI untuk daftar.

Borang daftar ahli mudah Shaklee. Introducer / Sponser : 919801

Dari situ akan keluar borang pendaftaran ahli. Anda hanya perlu memasukkan EMAIL dan PASSWORD sahaja. Tandakan juga ketiga-tiga kotak di atas sebelum klik Join Now. Nanti Shaklee akan emailkan NO ID anda dan anda boleh gunakan untuk belian pertama terus dengan harga ahli.

Di dalam web Shaklee pula anda perlu update detail diri anda termasuk no acc bank dan alamat. Dengan no acc inilah Shaklee akan masukkan anda punya Cash Rebate nanti.

Mudah bukan?

Jom sama-sama daftar sebagai ahli, menjadi pengguna dan dapatkan cash rebate dari Shaklee hari ini.

Hubungi Ebby sekarang!

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *