Hai, hari ni ebby nak share dengan anda semua cara mudah bagaimana renew keahlian shaklee anda (Shaklee Annual Subscription). Memandangkan setiap kali ada yang mendaftar / ingin daftar keahlian akan ada soalan- soalan seperti:

“Kalau jadi ahli Shaklee, kena renew tak?”

“Kalau renew ahli nanti berapa nak kena bayar?”

“Jadi ahli Shaklee seumur hidup ke?”

“Berapa lama baru kena renew ahli?”

Dan bermacam lagi bentuk soalan daripada mereka. Sebenarnya, ini merupakan satu soalan yang sangat bagus. Sekurang-kurangnya boleh tahu lebih detail.

Untuk pengetahuan anda semua, setiap ahli perlu mengaktifkan KAHLIAN setiap tahun. Ianya terpakai kepada ahli yang mendaftar cukup tempoh SETAHUN dan ke atas.

untuk perbaharui Keahlian anda, anda boleh membuat belian sebarang produk shaklee dalam tempoh 3 bulan dari tarikh lahir anda.

Tiada had belian, boleh beli apa-apa sahaja produk dari Shaklee dan terus auto renew. Mudahkan?

KEAHLIAN SHAKLEE perlu diperbaharui setiap tahun. Tiada yuran tahunan tidak akan dikenakan sekiranya anda ada membuat belian sebarang produk shaklee dalam tempoh 3 bulan sebelum tarikh tamat (auto renewal)

Tarikh tamat KEAHLIAN (exp date membership) adalah pada tarikh lahir anda yang seterusnya.

Nak tau detail Promosi Mei 2023 sini

Bulan ni jika anda ingin mendaftar atau membuat renewal keahalian Shaklee anda boleh lah grab salah 1 Rahmah Deal ni sebab teramatlah jimat. Bayangkan harga normal member untuk vitamin C tu RM92 manakala ESP pula RM139 tapi Rahmah Deal ni anda boleh dapat RM99 sahaja untuk keduanya. Best kan?

Dan lagi best kita ada FLASH SALE bermula semalam. RM99 untuk pilihan set duo dibawah ni. FREE MEMBERSHIP! Tunggu apa lagi jom renew keahlian shaklee korang hari ini

Nak beli FLASH SALE klik SET RAHMAH

Jadi, jika berminat nak sertai Shaklee, boleh Whatsapp Ebby. Untuk anda yang berdaftar dengan Ebby, Ebby akan bantu dan memberi tunjuk ajar pada mereka yang hendak renew kehlian. Dan buat anda yang dah member anda boleh hubungi upline sebelum ini jika nama masih dalam sistem boleh la buat renewal shaklee atau boleh beli mana-mana set promo dan dapatkan FREE MEMBERSHIP dengan Ebby atau REGISTER SINI nanti ebby hubungi anda.

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *