Bisnes Online Terbaik Malaysia

Dah masuk 11 tahun berdaftar sebagai Ahli makan sendiri Shaklee eh terbuat pulak bisness. Tahun ni dah masuk tahun ke 8 rupanya Ebby menjana pendapatan dengan Shaklee.

Sekarang ni Shaklee bagaikan fanomena. Mana-mana sahaja ada yang sebut pasal shaklee sebab produk-produknya yang terbaik dan berkualiti serta mampu milik. Tapi bukan tu je yang menyebabkan bisnes shaklee ni terkenal di Malaysia tetapi model bisnes yang digunakan sangat memainkan peranan menaikkan nama Shaklee dengan begitu pantas.

2 tahun berturut-turut menjadi pilihan pengguna. Boleh baca jugak 9 Sebab Komuniti Bisness Shaklee Hebat Luar Biasa pada entri sebelum ini

Ye, memang shaklee merupakan bisness MLM, tapi bukanlah MLM typical mengarut jual produk tiada kualiti atau melampau mahal sebab nak bayar ahli. Shaklee pulak sebaliknya menggunakan platform MLM untuk meminimumkan harga jualan dengan konsep pengilang terus kepada pengguna. Semestilah mana yang bijak akan mengambil peluang tu akan menjadi penjual (macam ebby) dan seterusnya menuju dan mencapai pangkat dengan pendapatan yang kita sendiri tak jangka.

Secara amnya, mana-mana bisnes perlukan usaha. Nak cepat naik dan berjaya, usaha perlulah setimpal dengan apa yang kita mahukan betul tak? Dengan keinginan untuk berubah dari kedudukan kewangan yang rendah B40 kepada tinggi T20, insyaALLAH apa yang dihajati akan tercapai dengan syarat mesti berusaha bersungguh-sungguh tanpa berputus asa. Itulah yang kami terapkan dalam diri rakan-rakan bisnes yang baru bercita-cita mahu menjadi jutawan bersama B’Rich Team

Kenapa Bisness Shaklee Terbaik? Mesti anda pun mempunyai banyak pilihan bisnes di luar sana tapi apa yang bestnya Shaklee?

Jika anda inginkan satu peluang perniagaan yang mana anda boleh memulakan dengan modal tersangat rendah, tanpa risiko dan bekerja secara berkumpulan, ini adalah salah 1 peluang yang sangat baik untuk korang grab sekarang.

Sini ebby ceritakan sedikit kenapa kumpulan Shaklee kami sangat berbeza dengan kumpulan MLM yang lain malah sangat berbeza berbanding kumpulan lain yang juga dalam Shaklee.

Shaklee adalah sebuah syarikat MLM. Tetapi Shaklee mengamalkan konsep penjualan produk dan group sales untuk menentukan pendapatan serta level seseorang ahli. Produk yang dikeluarkan bukan sekadar melepas batuk ditangga, tapi sangat berkualiti dan benar-benar berkesan tambahan pula mempunyai ujian klinikal. Jadi jika anda seorang peniaga sejati, ebby yakin anda akan serasi dengan model peniagaan shaklee yang dibawa oleh shaklee ni. Tetapi jikan anda merupakan salah seorang “head hunter” Shaklee bukanlah bisness terbaik untuk anda. Shaklee bukan Head Hunter mahupun pairing sistem. Jauh sama sekali.

Apa yang menjadikan Shaklee ni sebuah bisness online terbaik? Berikut merupakan kelebihan-kelebihan daftar ahli Shaklee di bawah B’Rich Team.

 • Yuran Keahlian Yang Murah. Kos yang anda perlukan untuk mula berniaga adalah RM35 sahaja, seumur hidup. Tidak perlu bayaran renew. Hanya perlu membuat belian yang active. Ya, kosnya tak sampai RM50 pun, akan tetapi anda akan memperoleh pelbagai kelebihan dan keuntungan.
 • Tidak Perlukan Modal Yang Besar. Anda tidak akan dipaksa membeli stok melambak-lambak untuk cukupkan point. Anda boleh mula dengan sedikit atau hanya mengambil stok apabila ada pelanggan membuat pesanan (dropship direct from warehouse shaklee). Anda tidak perlu membuat pinjaman berpuluh-puluh ribu. Jangan mengambil langkah yang drastik, ikut cara dan sistem yang kami sediakan untuk tingkatkan potensi kejayaan.
 • Rahsia Menjadikan Perniagaan Ini Aset Anda. Anda akan diajar belajar bina asas niaga yang kukuh step by step dari sekecil-kecil <RM30 BONUS sehinggalah 4,5,6 angka sebulan. Group kami mempunyai mentor yang ada kepakaran dalam bidang pemasaran internet. Anda akan diajar bagaimana mengembangkan perniagan anda dengan kos yang sangat rendah, tetapi berpotensi menjana keuntungan berlipat kali ganda!
 • Bukan Sistem Piramid. Uniknya bisnes Shaklee ni bukan MLM sistem Piramid. Downline boleh kerjar pangkat jauh lebih tinggi dari upline. Kalau Upline Distributor, Downline boleh jadi Master (Rank Paling Tinggi). Bergantung usaha masing-masing.
 • Bonus Yang Sangat Lumayan. Banyak usaha anda buat sales dan marketing maka banyaklah BONUS anda. Sikit sales, maka sikit lah BONUS anda. Ada berbagai jenis BONUS yang boleh anda dapat dalam Shaklee ni sepeti bonus naik rank, bonus kereta (CASH), bonus perlancongan 5 bintang dan bermacam-macam bonus lagi yang disediakan oleh pihak Shaklee kepada mereka yang layak.
 • Testimoni Produk Shaklee Yang Sangat Berkesan. Kami ada kumpulan-kumpulan pelanggan kami sendiri di mana segala testimoni adalah real bukan dibuat-buat. Testimonial adalah rela hati daripada pelanggan-pelanggan kami.
 • Nasihat Pakar. Kami ada kumpulan-kumpulan konsultasi kerana makan vitamin ni perlukan pengetahuan dan bulanlah main hentam dan jual semata-mata sahaja. Cepat Habis supaya beli lagi. BIG NO ya!
 • Kualiti Adalah Lebih Penting Dari Kuantiti. Kami tidak mengamalkan ‘head hunting’ . Kebiasaanya pengguna (customer) sendiri nak jadi ahli sebab rasa best dengan produk Shaklee.
 • ‘Secret Group’ di FB dan juga Whatsapp. Dalam ni, anda boleh bertanyakan apa juga soalan sama ada soalan produk, teknik jualan mahupun apa-apa soalan yang bermain difikiran. Ahli kumpulan ini sangat supportive. Jujurnya, berjaya seorang sangatlah membosankan.
 • 1-1 Coaching dan Mentoring.Punca utaman kenapa peniaga kecil gagal 3 tahun pertama adalah kerana ketiadaan coach dan mentor.
 • Support Group Untuk Para Suami. Bisnes shaklee bisness bersama. Jadi para suami juga ada kumpulan man-to-man talk supaya suami nampak potensi besar dalam pernigaan ni.

Jika anda berminat untuk masuk kedalam Komuniti Bisnes Shaklee bersama-sama Ebby disebabkan Shaklee Bisness Online Terbaik Malaysia wajiblah sertai B’Rich Team boleh terus hubungi EBBY

Jom sertai keluarga Shaklee kami hari ini! Jika anda pergi ke branch atau HQ Shaklee dan nak register menjadi ahli Shaklee, boleh isi link ini siap-siap ye. Nanti boleh dapat diskaun 25% terus tau. Dapatkan Vitamin Terbaik Malaysia semestinya dari Ebby.
DAFTAR AHLI SINI

DAFTAR AHLI SINI

DAFTAR AHLI SINI

DAFTAR AHLI SINI

 • #NextLevelBlogging
 • #Blogmegashaklee
 • #ShakleeThrive2023
 • #ShakleeTriumph2023

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *