Assalammualaikum semua! Sekejap je kita dah masuk hari-hari terakhir Ramadan 1444H. Okeh, hari ni ebby nak menjawab soalan kenalan-kenalan ebby mengenai “Best sangat ke buat shaklee ni?” “Macam mana nak jadi sebahagian dari keluarga besar shaklee ni?” Jangan risau, malam ni ebby jawab supaya tak menjadi tanda tanya duk pusing-pusing dalam kepala korang dah.

Sebahagian daripada keluarga iReach

Korang tahu tak kenapa ramai sangat nak join Shaklee. Sini ebby share 2 faktor utama:

  • Mendapatkan produk Shaklee yang terkenal lagi berkualiti dan berkesan dengan harga yang lebih murah, mampu milik. Siap boleh dapat cashback lagi!
  • Menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan. Ya, side income. Ramai juga pada mulanya side income geli-geli tapi akhirnya menjadi main income masyukk!
Yaaa, CASH BACK ahli makan sendiri pun boleh dapat!!!

Untuk yang serius dan konsisten menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan (bisnes) macam-macam insentif yang kita berpeluang dan tidak mustahil untuk terima. Antaranya ialah 3C ia terdiri daripada Cash, Car, Covention

  • Untung Runcit – Untung yang kita dapat sekiranya kita menjual kepada pelanggan dengan harga runcit (Retail Price). Standart macam jual beli biasa lah.
  • Bonus Peribadi – Bonus yang dikira daripada jumlah Unit Volume (UV) produk terjual menggunakan ID kita. Semakin banyak jualan, semakin tinggi bonus yang diperoleh. Kita boleh menerima bonus dari serendah 5% sehingga 21% daripada jumlah jualan
  • Net Personal Bonus – Bonus ini dikira daripada jumlah Group Unit Volume (GUV), GUV adalah UV bagi kita (upline) dan downline-downline yang berdaftar dengan kita. Bonus ini sebagai hadiah kepada upline atas usaha gigih dalam membimbing downline-downline mereka.
  • Leadership Bonus – Dalam Shaklee terdapat 7 pangkat bermula Ahli Biasa, Supervisor, Sr Supervisor, Coordinator, Key Coordinator, Sr Key Coordinator dan Master Coordinator. Anda pula dianggap leader bermula rank Supervisor dan ke atas. Sebagai upline, kita akan diganjarkan leadership bonus apabila downline kita berjaya naik rank
  • Car Insentif Bonus – Bagi leader yang layak, Shaklee akan menawarkan insentif dalam bentuk wang / cash tanpa had bagi bayaran bulanan yang boleh digunakan untuk kenderaan / rumah / percutian. Best kan?
  • Insentif khas – Nama pun insentif khas, so insentif bulanan berupa wang tunai ni akan diberi khas sekiranya kita berada di peringkat Coordinator, Key Coordinator dan Master Coordinator. Masyukkk!

Nampak tak bertapa banyaknya Insentif Shaklee Malaysia bagi, ni baru bonus-bonus yang kita boleh dapat? Sebab tu kenapa ramai yang berebut-rebut nak join Shaklee ni tambahan pulak Shaklee ni supplement terbaik di Malaysia.

Bagi korang yang baru nak cuba join Shaklee ni, boleh je hubungi Ebby atau klik je SINI atau DAFTAR AHLI SINI!

Klik pada gambar untuk lebih detail dan jika berminat

By EbbyRich

Seorang isteri dan ibu kepada 4 orang puteri dan seorang putera yang ingin membantu orang ramai untuk membantu lebih ramai orang untuk lebih sihat disamping menjana pendapatan bersama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *